Gårdens produksjon

På gården produserer vi mange forskjellige grønnsaker slik at vi får et rikt utvalg i gårdsbutikken.
Vi har en produksjon av hvitløkssorten ‘Valdres’ som sendes til hele landet.

I veksthuset har vi blomster, tomater, agurk, aubergine, melon, chili, paprika og ingefær.

Vi produserer småplanter av grønnsaker og blomster for salg på våren. Veksthuset kan også brukes som kurslokaler eller til andre arrangementer.

Vi har krakker ute ved åkeren og ønsker å bruke åkeren som arena for opplæring omkring matproduksjon, økologi, samspill mellom menneske og natur, og tilberedning av mat.

Høner

I stortinget har vi 50 høner av ulike raser. Vi selger egg med forskjellige farger og drar nytte av dyra i ugrashåndtering. Høner er sosiale dyr og kakler i vei så for du snakker med dem.

Gammelnorsk spælsau

Her er en rasegodkjent besetning av gammelnorsk spælsau som vi bruker i verneområder og utmark.
Av disse blir det deilig lammekjøtt, pinnekjøtt og fenalår som selges fra gården. Skinn selges og av ulla blir det garn. Vi er opptatt av at dyra skal ha det bra, de får økologisk fôr og godt stell.

Sauene er hjemme på garden fra oktober til mai. I denne perioden er det både lamming og værslepp som er hyggelig og litt spektakulært å være med på.

Om sommeren beiter vi blant annet på øyene Gåserumpa og Kommerøya, som ligger utenfor Holmestrand. Det er mulig å være med på beitekontroll om en ønsker det.
Det er alltid sauer som lar seg klappe og kose med.

Vil du vite mer?

ADRESSE

TNT landskap AS
Hvittingfossveien 431
3092 Sundbyfoss

KONTAKT

+47 911 05 237
tone@tntlandskap.no
Orgnr.: 995910462